Faze roditeljstva

Bebologija vas poziva na druženje u Novom Sadu

U Novom Sadu, u nedelju, 24. juna, 10-12h, u Mercator centru Novi Sad, organizovaće se događaj "Savladajte Bebologiju", u okviru kog će biti predstavljen servis „babica&bebica“ - najnoviji i jedinstveni servis podrške trudnicama, porodiljama i bebama.

Bebologija vas poziva na druženje u Novom Sadu

Drage trudnice, gde ste planirale da budete u nedelju 24. juna od 10h do 12h? Imamo savršen predlog za vas!

  • Događaj "Savladajte Bebologiju"
  • 24.06.2018.  10-12h
  • Mercator centar Novi Sad, Bulеvar oslobođenja 102, Novi Sad

Događaj je namenjen svim trudnicama, kao i (budućim) roditeljima koji žele da čuju nove stavove i preporuke profesionalaca u oblasti pripreme za porođaj i nege bebe, njenog razvoja i izazova u prvoj godini života, kao i da ojačaju svoje veštine roditeljstva. Posetioci će imati specijalnu priliku da se upoznaju sa najnovijim servisom „babica&bebica“ za podršku trudnicama, porodiljama i bebama.

Dođite da otkrijete sve tajne Bebologije i savladate veštine prvih dana roditeljstva. Između ostalog, po prvi put u Srbiji moći ćete da se pripremite za dojenje i upoznate sa svim fazama porođaja na 3D modelima!

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne. 

Ovde se možete prijaviti da prisustvujete događaju "Savladajte Bebologiju" - u Novom Sadu.

PRIJAVITE SE 

Imaćete priliku da se upoznate sa VMS Snežanom Malešev, patronažnom sestrom sa višegodišnjim iskustvom u radu sa trudnicama i porodiljama, sadašnjom koordinatorkom servisa "babica&bebica". Moći ćete da razgovarate i sa jednim od iskusnijih pedijatara u Srbiji, dr Milošem Relićem. Oni će vas uvesti u „male tajne“ roditeljstva. 

Servis "babica&bebica" Vam obezbeđuje podršku u pripremi za porođaj i boravak u porodilištu, kao i u nezi bebe u prvim danima kod kuće.

"Trudnoća je period u životu svake žene kada joj je podrška neophodna. Porodica pruža ljubav, pažnju, sigurnost i to je sigurna luka za mamu i bebu. No, trudnoća otvara mnoga lična pitanja kod budućih mama i tata: „Bojim se porođaja“, „Nikad nisam kupala bebu, presvukla pelene“, „Da li ću razumeti šta beba poručuje“, „Dojenje, da li će mi uspeti“... Naći prave odgovore na ova pitanja znači otkriti sagovornike koji Vam mogu pružiti prave informacije, približiti boravak u porodilištu i tok porođaja, povesti Vas kroz neotkrivene veštine komunikacije sa bebom, dojenja, hranjenja i nege bebe, spavanja, plača."

Snežana Malešev, glavna koordinatorka servisa "babica&bebica"

Nakon razgovora o pripremi za dolazak bebe, organizovano je i interaktivno druženje sa pedijatrom dr Milošem Relićem.

“Pričaćemo o rastu i razvoju deteta u prvim mesecima života do godinu dana. I to u interaktivnoj formi, dakle, buduće mame i tate će moći da pitaju ono što ih zanima o periodu posle porođaja, tzv. periodu novorođenčeta i odojčeta.”

dr Miloš Relić, Pedijatrijska ordinacija Bebologija

I ovog vikenda, druženje je zakazano za nedelju, Novi Sad, 24. juni, sa početkom u 10h, a broj mesta je ograničen pa su OBAVEZNE prijave putem linka za Novi Sad: http://bebologija.rs/prijava-na-dogadjaj-2.html

Bio Save i partneri Bebologije će Vam podeliti vredne poklone.

Dođite da se upoznamo, družimo i savladamo neke od najzanimljivijih tehnika Bebologije, očekujemo Vas!