Faze roditeljstva

O nama

O nama

O nama

Drage mame, drage tate i svi vi koji ćete to uskoro postati,

dobrodošli na portal Bebologija! Na ovom portalu naći ćete najvažnije informacije vezane za temu trudnoće, porođaja i bebe.

Planirate ili ćete na svet uskoro doneti jedan potpuno novi život. Malog čoveka, koji će sve što od svog rođenja bude učio, učiti prvo od Vas. Za koga Vi predstavljate sigurnost i uzor. Koji je neprekidno upućen na Vaše pažnju, pomoć i ljubav. Kakva neopisiva avantura! I kako ogromna odgovornost...

Sasvim je prirodno da Vas u tom momentu preplave pitanja, brige, možda čak i strahovi. Mnoge naše prijateljice su se tokom trudnoće osećale prepuštene same sebi u potrazi za brzim, korisnim odgovorima i preglednim informacijama. Iz ovog razloga  mi smo osnovali naš portal Bebologija na kom ćete između ostalog moći brzo i lako da se informišete, recimo, o tome koji administrativni koraci Vas očekuju i kada bi trebalo da ih završite, koja dokumentacija Vam je potrebna za to, gde se u svom gradu možete informisati ili posetiti radionice vezane za temu pripreme za porođaj i brige o bebi kada dođe.

Naš portal je tu da Vam pomogne u pretrazi i dobijanju informacija, kao i da Vas zainteresuje da istražujete i listate dalje. U kadi, dok doručkujete u krevetu ili uz toplu šolju čaja na kauču. Sa interesantnim naučnim člancima, iskustvima drugih roditelja i korisnim savetima želimo da Vam za pedalj više ulepšamo ovaj uzbudljivi period.

Ovim putem se zahvaljujemo našim partnerima, koji ovu vrstu usluge svojim stručnim znanjem i podrškom čine mogućom. A Vama želimo sve najbolje što se može zamisliti, puno zdravlja i divnu trudnoću – i Vašoj bebi odličan start u život!